Welkom

Welkom op de vernieuwde website van Vlechterij Vinkenslag. Vlechterij Vinkenslag is gespecialiseerd in het vlechten van manden, stoelenmatten en vlechtwerk voor een speciaal thema zoals Kerst. Je kunt bij mij producten kopen en laten maken. Je kunt ook een workshop volgen en zelf leren vlechten. Dit is een leuk en belangrijk onderdeel van Vlechterij Vinkenslag. Bij vragen, opmerkingen en interesse kun je ten alle tijde contact met mij opnemen. Gegevens hoe je dit kunt doen, vind je op de contact pagina, zie ook Contact

  • Manden

    Manden worden in allerlei soorten en maten gevlochten. Het is ook mogelijk de manden op maat te maken. Ze kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden.

  • Decoratief vlechten

    Decoratief vlechten is ook een onderdeel van Vlechterij Vinkenslag. Je kunt dit zelf leren. Het is mogelijk om traditionele manden te combineren met een mooie kronkeltak als hengsel of met een bodem van boomstam.

  • Workshops

    Mijn plezier en ervaring in het vlechten, geef ik graag door aan anderen tijdens het geven van een workshop. In mijn werkplaats achter in de tuin 'De Vlechtschuur' kun je genieten van leerzame workshops.