Welkom

Welkom op de vernieuwde website van Vlechterij Vinkenslag. Vlechterij Vinkenslag is gespecialiseerd in het vlechten van manden, stoelenmatten en vlechtwerk voor een speciaal thema zoals Kerst. Je kunt bij mij producten kopen en laten maken. Je kunt ook een workshop volgen en zelf leren vlechten. Dit is een leuk en belangrijk onderdeel van Vlechterij Vinkenslag. Bij vragen, opmerkingen en interesse kun je ten alle tijde contact met mij opnemen. Gegevens hoe je dit kunt doen, vind je op de contact pagina, zie ook Contact

  • Manden

    Manden worden in allerlei soorten en maten gevlochten. Het is ook mogelijk de manden op maat te maken. Ze kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden.

  • Decoratief vlechten

    Decoratief vlechten is ook een onderdeel van Vlechterij Vinkenslag. Je kunt dit zelf leren. Het is mogelijk om traditionele manden te combineren met een mooie kronkeltak als hengsel of met een bodem van boomstam.

  • Workshops

    Mijn plezier en ervaring in het vlechten, geef ik graag door aan anderen tijdens het geven van een workshop. In mijn werkplaats achter in de tuin 'De Vlechtschuur' kun je genieten van leerzame workshops.

Opmerkingen

23.08.2022 18:50

Jannie Hakman

Een workshop kan gevolgd worden zonder dat u vlechtervaring heeft.

16.07.2022 19:42

Trijntje Groen-Wallinga

Eind september ga ik een reünie organiseren met 6 deelnemende vrouwen. Het leek ons leuk om een middag te vlechten. Zou dat kunnen en wat zijn de kosten?

27.04.2022 19:26

Thea Hoekstra

Goedendag,

Ik ben op zoek naar iemand die twee kinderstoeltjes opnieuw kan vlechten (zitting).

Groetnis, Thea Hoekstra.

07.10.2019 18:03

Jannie Hakman

Wilt u reageren via de contactpagina.

07.10.2019 13:09

Jolanda Kolkman

Goeden middag. Ik wil graag leren vlechten en bezig zijn met natuurlijkmateriaal.
Ik kan er niet uit halen waar u woont in Friesland. Ik zelf vlak bij Lemmer.
Wacht graag op uw antwoord.
Groetjes